Wyszukiwarka
Zaloguj się
Osłonki wieprzowe kaliber 28/30 – 91m
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalni
Opis
Produkt : naturalna osłonka wieprzowe, zawartość 25 metrów;
Skład : osłonka naturalna wieprzowe, sól spożywcza;
Warunki przechowalnicze : chłodnicze 1 – 15 stopni Celsjusza; osłonki należy przechowywać w soli; nie należy mrozić;
Termin przydatności do spożycia : 12 miesięcy od daty produkcji;
Przeznaczenie : produkcja kiełbasek typu śląska; podwawelska, biała, kaszanka.
Sposób użycia : przed produkcją osłonki wypłukać z soli; namoczyć w ciepłej wodzie o temperaturze 30-35 stopni Celsjusza przez około 60 minut; następnie przystępujemy do procesu napełniania osłonek farszem;